4Shares

Het overlijden van de 51 jarige wielrenner Ronald van den Eijnden werpt voor ons een donkere schaduw op de Marmotte van 2015. Ook uit reacties die wij krijgen van andere renners over de Marmotte merken wij dat zijn overlijden een grote indruk achterlaat.
Wij hebben Ronald niet persoonlijk gekend, maar vanuit verschillende bronnen hebben we gehoord dat hij een echte sportman was met veel passie voor fietsen.
Wij wensen familie, vrienden en leden van wielerclub RTC Zomerlust veel sterkte toe met het verwerken van dit grote verdriet.

Directeur Jean-Louis Bourdeau van organisator Sportcommunication laat op haar website weten dat Ronald van den Eijnden met een minuut stilte herdacht zal worden bij de cyclo Les Deux Alpes in augustus en in juli 2016 bij La Marmotte.

4Shares
robert Bernaerts
Robert is eigenaar van MarmotteCyclo.nl en geeft je graag tips en informatie over de mooiste Granfondo's. Met TourdeVacance.com biedt hij reizen op maat naar Granfondo's, zoals La Marmotte Alpes, Marmotte Pyrenées en uitdagende fietsgebieden, zoals de Franse Alpen en de Spaanse Costa Blanca. Ben je voor jezelf of een groep op zoek naar een mooie uitdaging of heb je een vraag neem contact op.