MarmotteCyclo.nl is een blog over cyclo’s en granfondo’s en in het bijzonder over La Marmotte. MarmotteCyclo.nl is niet de organisator van de cyclosportive La Marmotte en geen onderdeel van officiële organisator Sportcommunication. Deze Franse organisatie kun je bereiken via http://www.sportcommunication.info

De website www.MarmotteCyclo.nl (idem www.MarmotteCyclo.com) is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt met dezelfde zorg dagelijks onderhouden. MarmotteCyclo.nl is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van informatie die op www.MarmotteCyclo.nl wordt aangeboden. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Wij streven er dagelijks naar om correcte en actuele informatie te geven, maar kunnen helaas niet garanderen dat alle informatie altijd juist is.
Het gebruik van de informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Links

Deze website bevat links naar websites die niet door MarmotteCyclo.nl worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. Wij controleren de inhoud van deze websites niet altijd en kunnen daarom niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en/of kwaliteit van deze websites.