Tour de Vacance

Welkom bij het eigen reisburo van MarmotteCyclo: Tour de Vacance. Ontstaan in 2012 om een mooi Marmotte arrangement aan te bieden. In de afgelopen jaren zijn daar nog veel meer mooie fietsbestemmingen bijgekomen. Ben je op zoek naar iets specifieks, laat het ons dan weten. Ook voor groepen, bedrijven en verenigingen maken we graag een aanbieding op maat.

We hopen je snel te zien.

Sportieve groeten,
Robert Bernaerts
Email: robert@tourdevacance.com
http://www.TourdeVacance.com

STO ReisgarantieVVKR

Beste Ester en Robert,
We zijn inmiddels al weer bijna een week terug in Nederland en we missen jullie elke dag ;-)! Wat een geweldige week was het!! Op onze site hebben we het omschreven als ‘leven als God in Frankrijk’. Een prachtige accommodatie, magnifieke catering en perfecte begeleiding. Vriendschap, fietsen, afzien en genieten. Dankzij jullie hebben we het allemaal beleefd en is het gelukt de Marmotte uit te rijden. Het was een onvergetelijke week!!
Nogmaals enorm bedankt!

Wil van der Zande - Peerke Pollentier

Het was een fantastische ervaring en is zonder enige terughoudendheid een aanrader voor de echte fietsliefhebber!
De Franse Alpen waren net zo imponerend als jullie inzet om van deze fietsvakantie voor iedere deelnemer een succes te maken. Alles staat bij Tour de Vacance (lees: Ester en Robert) volledig in het teken van fietsen en heeft een hoge kwaliteit: huisvesting, catering, training, voorbereiding en actieve begeleiding op de grote dag. Uit alles bleek jullie grote deskundigheid en ervaring met onvoorziene situaties en wisselende weersomstandigheden. Daarbij zijn jullie hartelijke en gastvrije mensen die er duidelijk zelf plezier in hebben er voor iedereen een onvergetelijke ervaring van te maken! En dat is helemaal gelukt: ik kom graag nog een keer terug!

Jorgen van den Berg

Hallo Esther en Robert,

Met heel veel plezier kijken wij terug op een weekje fietsen in de Alpen met als hoogtepunt La Marmotte die wij op 14 juni hebben gefietst.
De accommodatie en catering was perfect, als je na een fietstocht thuiskomt stond de koelkast vol met pasta en diner. Super geregeld, je hoeft je nergens druk om te maken en kunt doen waarvoor je daar komt en dat is fietsen in de Alpen.
De begeleiding tijdens La Marmotte met volgauto en verzorging onderweg was prima en de foto’s die jullie onderweg hebben gemaakt zijn prachtig om La Marmotte terug te zien.

Jeen en Roelof Bouwmeester
Geweldig enthousiaste én professionele begeleiding. Duidelijke kenners van het wielrennen met goede tips en hulp wanneer nodig. Ook gewoon gezellig en bij elk moment tijdens de rit vanuit de auto of bij een stop een glimlach en de juiste woorden!! Ook de appartementen en het eten waren uitstekend, zeker waar voor je geld. Volgend jaar zeker weer!!
Mireille
Ik heb samen met 9 andere renners de route van de Marmotte 2015 gefietst. De begeleiding en verzorging door Tour de vacance was geweldig. De appartementen zijn ruim opgezet; het eten was erg goed. De trainingsrit was zeer mooi en op de dag van de Marmotte was het helemaal af. Robert en Esther van Tour de vacance zijn zeer laagdrempelig. Niets is hun teveel. Ik kan iedereen Tour de vacance aanraden voor een georganiseerde fietstocht. Robert en Esther, hartstikke bedankt. Het was onvergetelijk.
Marco van Overbeek
Bedankt voor de fantastische week in de Alpen. Jullie hebben het voor ons dankzij jullie inzet super naar t zin gemaakt. De accomodatie was super, de catering was top en jullie begeleiding heeft er voor gezorgt dat iedereen de tocht heeft uit kunnen rijden. In een woord TOP! Ik zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen die voornemens is om een mooie fietstrip te plannen.
Nogmaals bedankt voor de geweldige week!
Emil Roosen
Warme en fantastische begeleiders, die het gebied zeer goed kennen. Ondanks de diversiteit van de groep kwam ieder aan zijn trekken en werd iedereen uitstekend begeleid.
Ook het eten/catering verdient een pluim.
Kortom een supergeslaagd Marmotte weekend ! Fijne groep – ik heb er echt van genoten.
Moet er nog zand zijn !!
Koen Mollen
Beste Esther en Robert,
Tour de Vacance is een aanrader voor georganiseerde fietsreizen!
Deskundige fietstips, meefietsen van Robert, rustpauzes onderweg met goede verzorging, voldoende fietsmateriaal aanwezig (!), aanmoedigingen, goede briefing vooraf.. .
De betrokkenheid blijkt uit alles. En alles isgericht op het uitrijden van de Marmotte. Onvergetelijke dagen! Dank daarvoor.
Louis van der Hulst
Het was TOP! Enthousiaste begeleiding en een uitstekende verzorging. Ik kom zeker nog een keer terug. Een aanrader!
Bert Baalman
super leuke week gehad met een uitstekende begeleiding.
accomodatie,verzorging eten prima geregeld.
kortweg een echte aanrader!
Ester & Robert bedankt voor de gezellige tijd en tour de Marmotte.
Peter Tummers
Geweldige week gehad in de Alpen. Zeer bevlogen en enthousiast begeleid door Robert en Esther. Kan gewoonweg niet beter. Heel erg bedankt!
Marcel
Ester en Robert,
Bedankt voor de geweldige dagen in de alpen. Uitstekende begeleiding en alles tot in de puntjes geregeld. Een echte aanrader voor elke fiets liefhebber.
Johan Vullings
Robert en Ester bedankt voor de fantastische week.
Geweldige momenten beleeft.
Goede begeleiding en leuke en doeltreffende briefing. Perfecte catering een aanrader inderdaad voor iedereen die van fietsen houdt
Ton Peeters
Prachtig Arrangement. Prima begeleiding, eten en appartement. Ester en Robert bedankt voor de goede zorgen
Mark Ramaekers
Vier geweldige dagen gehad met drie vrienden! De begeleiding en verzorging van Robert en Ester maakten het tot een feest. Top geregeld: goed eten en perfecte ondersteuning.
Volgend jaar zeker weer!
Freek Rebel
Wij hebben 4 dagen mogen genieten van de enthousiaste begeleiding van Robert en Esther. Alles was tot in de puntjes verzorgd, nette appartementen, zeer goede catering en ook onderweg super verzorging. Mede door de goede begeleiding optimaal kunnen presteren en genieten! Via deze weg nogmaals dank!
Sjoerd en Henrieke
tweede helft juni de alternatieve route van La Marmotte gefietst. grote klasse zoals we begeleid zijn. met name hoe Ester en Robert ieder op hun eigen niveau weet te motiveren!!
Daarnaast was eten, drinken en verzorging op Pro niveau!
Marco Kedde
Half juni 2015, met 5 vrienden de alternatieve Marmotte gefietst.
Het verblijf in Villard -Reculas was uitstekend evenals de catering. De begeleiding van Ester en Robbert was perfect! Leuke trainingsrit met prima verzorging. Een aanrader voor elke goed getrainde wielrenner. Ik kijk alweer uit naar de volgende cyclo met “Tour de Vacance”
Andre
6 dagen gefietst, onder begeleiding van het team van Tour de Vacance. Alles in het appartement was super geregeld van koffie tot wastabletten aan toe. Tijdens de fietstochten waren er diverse stops met een natje en een droogje, kort om als je twijfelt, gewoon doen je krijgt er geen spijt van.
Robert, Esther, Ton en Angelo bedankt
Duco Wiegersma
Fantastisch geregeld allemaal. Goed appartement, eten en Robert en Esther staan voortdurend met een glimlach voor je klaar.
Aanrader
Erik
Vier dagen verblijf in Villard-Reculas was een groot succes. Nieuw ingericht appartement, prima catering waarbij rekening gehouden werd met menu-wensen. Robert en Esther hebben er van begin tot eind alles aan gedaan om het ons naar de zin te maken, de begeleiding van hen in de volgauto op de dag van de tocht was super!
Peter van K
Prima appartement met prachtig uitzicht en zeer goede catering. De professionele begeleiding was, zowel in de voorbereiding als op de grote dag zelf, gefocust op presteren maar toch ontspannen en gezellig. De perfecte organisatie en prettige sfeer zorgden ervoor dat wij tot grote hoogten hebben kunnen stijgen. Ik heb veel geleerd en genoten. En kijk uit naar n volgende cyclo met Tour de Vacance.
Robert L
In een woord: fantastisch.
Met 4 kameraden een kleine week in de Alpen fietsen met het mooiste weer dat er is, een luxe appartement, elke dag een koelkast gevuld met zalig eten, uitstekende begeleiding van Robert, Angelo en Ester, kortom een gedenkwaardige Marmotte. Echt een aanrader voor iedere wielrenner die wil genieten van het fietsen zonder verder gedoe. Iedereen bedankt!
Michiel
Een fantastische vakantie en ervaring gehad met Tour de Vacance. Robert, Ester en Angelo zorgden voor een uitstekende begeleiding, met passie voor de bergen en het fietsen. Catering is van zeer hoog niveau.
Aanrader voor de (sportieve)fietser, of liefhebbers van de bergen.
Klaas

Reizen naar Cyclosportiven, Stages, Wielervakanties & Specials