MarmotteCyclo.nl trekt maandelijks meer dan 10.000 fanatieke wielrenners
Wil je persoonlijk of als bedrijf (promotie) een bijdrage leveren Stuur ons dan een mailtje en we bekijken samen de mogelijkheden.

 

Hoe MarmotteCyclo je zal helpen om succesvol te zijn in La Marmotte

Als je binnenkort de Marmotte of een andere cyclo wilt gaan fietsen, dan ben je hier op de juiste plaats.

MarmotteCyclo geeft je veel gratis informatie.
Over de route, over techniek (denk aan versnellingen!), over trainen en niet te vergeten over voeding. De Marmotte vraagt een hele goede voorbereiding, pak het dan ook serieus aan.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en klik op “Stuur me de link” om een gratis Marmotte E-book en af en toe updates te ontvangen.

Wat anderen zeggen over MarmotteCyclo

 

  “Beste Robert,  Alhoewel we elkaar nooit gesproken hebben wil ik je toch bedanken voor je inspirerende website. Ik heb zaterdag meegedaan en de afgelopen maanden veel informatie, nuttige tips en een goed trainingsschema van je site gehaald. Ga er vooral mee door. Het was een waanzinnige beleving en fantastische tocht. Alleen véél te warm. Misschien een aardige trainingstip mijnerzijds: op de Tacx in de sauna (dat komt misschien een beetje in de buurt bij zaterdag). Ik moet nog even bijkomen, maar misschien tot volgend jaar!
Vriendelijke groet, Robert Maurik” 

“Wat een goeie website! Staat nu in mijn favorieten en ik ga er mijn voordeel mee doen.” – Ron, deelnemer Alpe d’huzes.

 

“Hoi Robert, Wilde je laten weten dat ik de marmotte heb uitgereden! 10uur10min dus zilver!! Wil je heel erg bedanken voor alle nieuwsbrieven en het organiseren van de clinic. Dat heeft zeker allemaal bijgedragen aan de goede voorbereidingen voor en zin in de marmotte. Jullie ook weer terug in NL of nog aan het bijkomen in de Alpen en nu tijd om zelf te fietsen? Heeft iedereen de tocht uit kunnen rijden? Het was wel erg warm. Wie weet tot volgend jaar! Groetjes, Anja”

 

“Nieuwe site over La Marmotte Robert Bernaerts gaat een nieuwe site opzetten over deze klassieker onder de cyclo‘s. Om in de gaten te houden dus: www.marmottecyclo.nl” – Trouwe Marmotte deelnemer Siem Eikelenboom.

 

“Beste Robert, Anderhalve week na de Marmotte zit ik nu weer achter mij bureau. Wat was de Marmotte geweldig om te fietsen!!! Dank voor je mails afgelopen periode met hele nuttige info. En vaak ook nog eens op het juiste moment. Met vriendelijke groet, Jean-Philippe Janssens”

 

“Hallo Robert,  Ik wil je toch even bedanken voor de nodige informatie en steun die je hebt gebracht. Dit was mijn eerste marmotte en ik had juist geen goud vanwege twee krampen de laatste 5 km. Ik was goed voorbereid , ook door de film goed te bekijken en de nodige tips ivm voeding en training …. Ik ga zeker volgend jaar terug meedoen .. Dank u wel !! met vriendelijke groeten Robby”

 

“Hallo Robert, Terug van vakantie wil ik je toch nog even melden dat La Marmotte 2013 voor mij een geweldige happening is geweest. Tevens wil ik je bedanken voor de mails ter voorbereiding van deze tocht, mede daardoor was ik goed voorbereid. O ja, ik heb ‘zilver’ behaald, daar ben ik best trots op! Nogmaals bedankt. Met vriendelijke groet, Jaap Allaart.”

Heb je je al inschreven om het gratis Marmotte E-book te ontvangen? Indien niet, vul hieronder je naam en e-mailadres in en klik op “Stuur me de link”
MarmotteCyclo is gestart in 2011 door Robert Bernaerts.

Robert is al jaren een fervent mountainbiker die langzamerhand zijn focus naar het wielrennen heeft verlegd. Robert heeft o.a. deelgenomen aan de Swiss bike Masters, een MTB marathon in de Zwitserse Alpen met meer dan 5000 hoogtemeters.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging stuitte hij enkele jaren geleden op de cyclosportive La Marmotte, waarover hij weinig goede informatie kon vinden.
Uit deze behoefte kwam het idee van deze website naar boven.
Na de Marmotte zelf gereden te hebben hebben we in 2013 een aantal renners de perfecte week voorbereiding in de Alpen geprobeerd te geven, waarbij alles in het teken stond van 1 doel: de Marmotte op zaterdag. Met succes kunnen we zeggen, er zijn hele goede tijden gereden. Ook de persoonlijke bevoorrading viel goed in de smaak. We gaan dit dan ook graag een vervolg geven.
Kijk voor meer informatie op onze andere website Tour de Vacance.

Heb je het E-book nu nog niet gedownload klik dan op “Stuur me de link”. Daarnaast ontvang je af en toe tips en leuke info over La Marmotte.