28Shares

We hopen dat je in 2016 een fantastisch fietsjaar hebt beleefd met mooie ritten in binnen -en buitenland en dat je er met trots op terug kijkt. In Marmotte opzicht was het een bijzonder jaar. Kenny Nijssen als grote winnaar van Marmotte Alpes en de eerste editie van Marmotte Pyreneeën werd met veel enthousiasme ontvangen.

Afgelopen zomer hebben we met onze Fiets Reisorganisatie Tour de Vacance veel fietsers in de Alpen mogen ontvangen en begeleiden. Van het beklimmen van alleen Alpe d’Huez of meerdere cols op een dag tot het rijden van de Marmotte route, al dan niet op de officiële Granfondo datum. Zonder uitzondering was het geweldig om te doen. 2016 was voor ons ook het jaar van voorbereidingen voor mooie plannen in 2017.

2017

Vanaf half mei tot half september zijn we zoals elk jaar weer present op onze uitvalsbasis in de Franse Alpen. Vlakbij de start en finish van La Marmotte, in het prachtige dorpje Villard Reculas. Vanaf half september tot half mei breiden we onze reizen uit naar de Costa Blanca in Spanje. Het ideale klimaat om in de herfst, winter of voorjaar te komen fietsen. Wij nemen je alles uit handen om hier een onvergetelijke fietsvakantie of stage te laten beleven. Binnen enkele weken zullen deze arrangementen via onze website te boeken zijn.

Voor nu wensen wij je hele Fijne Feestdagen en een Sportief 2017!

Ester & Robert Bernaerts
MarmotteCyclo & Tour de Vacance Team

 

28Shares
robert Bernaerts
Robert is eigenaar van MarmotteCyclo.nl en geeft je graag tips en informatie over de mooiste Granfondo's. Met TourdeVacance.com biedt hij reizen op maat naar Granfondo's, zoals La Marmotte Alpes, Marmotte Pyrenées en uitdagende fietsgebieden, zoals de Franse Alpen en de Spaanse Costa Blanca. Ben je voor jezelf of een groep op zoek naar een mooie uitdaging of heb je een vraag neem contact op.