Naast het afzien was het vóóral genieten geblazen op de dag, waarvoor het voor vele renners na maanden van training moest gaan gebeuren. Bekijk hier ook de uitslagen.
Aan het prachtige weer heeft het in ieder geval niet gelegen!

De top 3 van de Marmotte 2012 editie:

Sander Armée (BEL)        5:33 uur
Bart van Damme (BEL)     5:37 uur
Michel Snel (NL)                5:40 uur

Naast het beperkte aantal renners dat voor de winst gaat is de Marmotte vooral een prestatietocht waarbij elke renner het maximale uit zichzelf haalt.

Chapeau voor onder andere Charles Dams die afgelopen zaterdag op 71 jarige leeftijd deze monstertocht over de Alpenreuzen in 11 uur en 20 minuten voltooide. Daarnaast legde Raymond Elisabeth (eerder Marmot in de spotlight op MarmotteCyclo) beslag op de 65e plaats in een supertijd van 6:17 uur! Helaas kunnen we hier niet iedereen bij naam noemen…
Naast de vele deelnemers was er ook weer flink wat publiek op de been, in het bijzonder bij de Alpe d’Huez. Dat betekent voor velen toch net dat extra zetje dat nodig is om deze laatste horde te overwinnen!

Op de site van Sportcommunication kun je je prestatie uitgebreid bekijken.
Klik hier voor de volledige uitslag van de Marmotte 2012. 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden, je kunt hieronder een berichtje toevoegen als je wilt of sturen naar robert@marmottecyclo.nl

Onderstaand een fotoreportage van de Marmotte 2012.

Drukte bij de start Marmotte 2012

Beklimming van de Glandon

Aankomst op Alpe d’Huez

Wat zit er bij jou in het zakje ?

 

Gezellig nakeuvelen over de Marmotte 2012

robert Bernaerts
Robert is eigenaar van MarmotteCyclo.nl en geeft je graag tips en informatie over de mooiste Granfondo's. Met TourdeVacance.com biedt hij reizen op maat naar Granfondo's, zoals La Marmotte en uitdagende fietsgebieden, zoals de Franse Alpen. Ben je voor jezelf of een groep op zoek naar een mooie uitdaging of heb je een vraag neem contact op.