0Shares

Marmotte Granfondo Arrangementen 2021

  • Direct startzekerheid

  • Bevoorradingsservice: je eigen voeding/spullen langs het parcours

  • Briefing over route op groot scherm door ervaren Marmotte rijders met praktische tips

  • Prachtige trainingsritten met uitgebreide bevoorradingen

  • Professioneel uitgeruste volgauto’s tijdens trainingsritten

  • Heerlijke en voedzame maaltijden

  • Comfortabele accommodatie, goede ligging

Marmotte Valais Arrangement 2021

We wisten dat de Marmotte-organisatie ambitieus is. Maar dat er een nieuwe Marmotte in Zwitserland gelanceerd zou worden had niemand verwacht. Wat een indrukwekkende Granfondo en wat een geweldige datum in augustus, voor velen midden in de zomervakantie, een prachtige bestemming tussen de ski-stations in Zwitserland. Met 133 km en 4700 hoogtemeters liegt de zwaarte er niet om. De Ultrafondo “The Everest” die op dezelfde dag wordt gereden is zelfs 242 km met 8848 hoogtemeters. Altijd al eens willen Everesten? Pak dan deze kans. Het evenement in Zwitserland is meteen een geduchte concurrent van de Marmotte Alpes en Marmotte Pyrenées. En natuurlijk een fantastische 3e Marmotte in de rij om een hattrick te scoren. Met dit arrangement is alles in één keer voor je geregeld, inschrijving, hotel, maaltijden, trainingsritten en bevoorradingsservice onderweg. Ben jij erbij in 2021?

Bekijk hier >
Marmotte Arrangement 2018

Marmotte Alpes Arrangement 2021:

Ga jij in 2021 de uitdaging van La Marmotte Alpes aan? Kies dan voor een ideale voorbereidingsweek met dit complete Marmotte 2021 arrangement. Bij boeking van dit week-arrangement ben je verzekerd van een startbewijs voor La Marmotte. Verblijf in een comfortabel appartement in het authentieke Villard Reculas, geniet van het heerlijke eten en doe je voordeel met de persoonlijke bevoorrading tijdens La Marmotte! Dus kom je alleen, met tweeën, of met een groep, verzeker je van een startbewijs en een fantastische sportieve week inclusief trainingsritten en Marmotte-briefing. Deze week zit vaak snel vol. Wil je erbij zijn? Kijk dan snel naar het Marmotte Alpen 2021 arrangement.

Ben je op zoek naar een los startbewijs voor de Marmotte Alpes 2021? Kijk dan op de website van de Franse organisatie.

Bekijk hier >

Marmotte Granfondo Pyrénées Arrangement 2021

Met een afstand van 163 km en 5600 hoogtemeters is een nieuw monster gecreëerd: de Marmotte Granfondo Pyrénées. Een cyclo met een prachtig parcours en de legendarische Aspin en Tourmalet (parcours onder voorbehoud bevestiging organisatie). Deze laatste mag je maar liefst van twee kanten beklimmen. Met tot slot de finish bovenop de vijfde (!) col Luz Ardiden maakt deze cyclo tot een ware kraker die al bij veel wielrenners op het verlanglijstje staat. De start vindt om het jaar wisselend plaats in Argelès Gazost of Luz Saint Sauveur. Je verblijft in Argelès Gazost in een gezellig hotel met speciale fietsfaciliteiten. Een ideale uitvalsbasis voor een prachtige wielervakantie. Met dit arrangement kies je voor een volledig georganiseerde week inclusief startbewijs, trainingsritten, bevoorradingsservice en hotel op basis van vol pension.

Bekijk hier >
Tour de Marmotte

Marmotte Alpes alternatief rijden: Tour de Marmotte Arrangement 2021

Wil je de Marmotte Alpen route liever in een kleine groep rijden of wens je extra ondersteuning? Dan is dit alternatieve Marmotte-arrangement een goede uitkomst. Of je nu alleen komt of met je wielervrienden, wij doen er vóór en tijdens de tocht alles aan om jou naar de eindstreep te helpen. Je krijgt een volledig verzorgd arrangement inclusief voorbereidende rit, ondersteuning met volgwagen, en een uitgebreide briefing van de Marmotte-route. En deze formule werkt: in de afgelopen 5 jaar finishte meer dan 92% van de deelnemers.

Bekijk hier >

Cyclo Stage Costa Blanca 

Staat in 2021 de Marmotte Alpes, Marmotte Pyrénées, Marmotte Valais of Tour des Stations op je programma? Of heb je gewoon zin om lekker te fietsen? Kies dan voor een goede start van je seizoen met een stage in het achterland van Benidorm en Calpe. Een prachtig en populair fietsgebied, bekend uit de Vuelta met de Port de Tudons en Coll (ja, echt deze col schrijf je met twee l’s :-)) de Rates. Tijdens de ritten word je als een ware prof over de mooiste wegen geleid, compleet met bevoorrading en professioneel uitgeruste volgauto. Het doel is niet hard rijden, maar samen kilometers maken en ervaring delen. Je verblijft op loopafstand van het strand, in het 4-sterren hotel waar regelmatig diverse Pro teams verblijven. Laat je een week lang in de watten leggen.

Bekijk hier >
0Shares
robert Bernaerts
Robert is eigenaar van MarmotteCyclo.nl en geeft je graag tips en informatie over de mooiste Granfondo's. Met TourdeVacance.com biedt hij reizen op maat naar Granfondo's, zoals La Marmotte Alpes, Marmotte Pyrenées en uitdagende fietsgebieden, zoals de Franse Alpen en de Spaanse Costa Blanca. Ben je voor jezelf of een groep op zoek naar een mooie uitdaging of heb je een vraag neem contact op.