Routekaart Marmotte Alpes 2019

Volgens het routekaartje van de organisatie is de Marmotte Alpen Granfondo route in 2019 identiek aan  het Marmotte Alpes parcours van 2018. Dit houdt in een Marmotte route met de Col du Glandon, Télégraphe, Col du Galibier en Alpe d’Huez. We hebben het parcours van La Marmotte op verschillende manieren in kaart gebracht om wat betreft dit onderdeel optimaal voorbereid aan de start te kunnen staan.

Hoogteprofiel Marmotte Alpes 2019

Hoogteprofiel Marmotte Alpen

Marmotte 2019 Alpes route in Google Earth

Zó heb je het parcours van de Marmotte nog nooit bekeken:

Een HD-opname van de complete Marmotte Alpes route in Google Earth.

De doorkomsten op de Col du Glandon, Col du Télégraphe, col de Galibier en Alpe d’Huez worden duidelijk aangegeven mét hoogteaanduiding.

Duur van de versnelde opname is 17 minuten en gemaakt op 300 meter hoogte, zodat de route in vogelvlucht goed te volgen is.
In het filmpje kun je onderaan in het midden de exacte hoogte zien die Google Earth aangeeft bij een bepaald routepunt.

robert Bernaerts
Robert is eigenaar van MarmotteCyclo.nl en geeft je graag tips en informatie over de mooiste Granfondo's. Met TourdeVacance.com biedt hij reizen op maat naar Granfondo's, zoals La Marmotte Alpes, Marmotte Pyrenées en uitdagende fietsgebieden, zoals de Franse Alpen en de Spaanse Costa Blanca. Ben je voor jezelf of een groep op zoek naar een mooie uitdaging of heb je een vraag neem contact op.