Marmotte Inschrijving 2017

//Marmotte Inschrijving 2017

Marmotte Inschrijving 2017

Opgelet: Enkele losse inschrijvingen voor Marmotte Alpes 2017 last-minute vrijgekomen. Boek nu.

Ons Marmotte Alpes en Marmotte Pyrénées Arrangement zijn beiden volgeboekt voor 2017.

Een mooi alternatief is om de route van de Marmotte in de Alpen te rijden met onze Tour de Marmotte. Op meerdere data rijden wij deze monstertocht met relatief kleine groepen. Zowel mogelijkheden voor individuele fietsers als groepen. Zo rijden we bijvoorbeeld de route op 10 juli 2017. Interesse? Bekijk snel ons Tour de Marmotte Arrangement.

** Rijd met ons de “Tour de Marmotte”  in 2017** Ook voor clubs & Groepen

tourdemarmotte

Rijd je de route van de Marmotte liever als jou het uitkomt zonder alle cyclo drukte ? Dan is onze “Tour de Marmotte” zeker iets voor je. Wij organiseren in 2017 weer meerdere keren een speciaal Marmotte arrangement. Verschillende data mogelijk vanaf juni t/m september.
Of je nu alleen bent, met een club of als groep, wij zorgen voor de ideale omstandigheden om de route van de Marmotte te rijden. Bijkomend voordeel is dat wij deelnemers op deze manier onderweg nog beter kunnen ondersteunen.

Offerte op maat voor clubs of groepen
Informeer naar de mogelijkheden

Geheel verzorgd 4 daags verblijf (bijboeken mogelijk) in de Franse Alpen vlakbij de start.
Luxe appartement obv vol pension, begeleiding door MarmotteCyclo.NL, trainingsritten, bevoorrading, informatie-avond, volgauto
Betere begeleiding tijdens de Marmotte kun je niet krijgen.
Interesse? Wacht niet te lang met informeren/boeken, deze weken zijn vaak snel volgeboekt.

 

 

 

Tour de VacanceSTO-300x128

Sfeerimpressie Tour de Marmotte

 

 

Marmotte Granfondo Pyrénées Arrangement 2017: Volgeboekt

Marmotte Granfondo PyreneenWil jij ook bij de 2017 editie van de Marmotte Pyreneeën zijn? Wij bieden een compleet verzorgd Marmotte Granfondo Pyrénées arrangement.

28 Augustus 2016 was de allereerste editie van La marmotte Granfondo Pyrénées. 163 kilometer met maar liefst 5600 hoogtemeters. Na een aanloopstuk van twintig kilometer werd achtereenvolgens Col du Tourmalet (vanuit Luz-Saint-Sauveur), Hourquette d’Ancizan, Col du Aspin, Col du Tourmalet (maar nu vanuit Sainte Marie-de-Campan, de zwaarste kant) overwonnen. Vanuit Luz-Saint-Sauveur de slotklim naar Luz-Saint-Sauveur op 1720 meter. Deelnemers van de 2016 editie waren laaiend enthousiast. In 2017 zal de start plaatsvinden in Luz Saint Sauveur. Het laatste nieuws (hoewel nog niet zeker) is dat de slotklim naar Luz Ardiden wordt ingeruild voor de klim naar Hautacam. De beklimming naar Hautacam, drie maal finishplaats in de Tour de France start vlakbij ons hotel in Argelès Gazost. Het belooft in ieder geval weer een heftige route te worden! Bekijk hier ons arrangement.

Marmotte Alpes Arrangement 2017: Volgeboekt

Bekijk het Marmotte Alpes Arrangement. Wil je er in 2018 bij zijn? Ga dan naar de Marmotte Alpes vóórinschrijving pagina.

robert Bernaerts

Robert is eigenaar van MarmotteCyclo.nl en geeft je graag tips en informatie over de mooiste Granfondo’s. Met TourdeVacance.com biedt hij reizen op maat naar Granfondo’s, zoals La Marmotte Alpes, Marmotte Pyrenées en uitdagende fietsgebieden, zoals de Franse Alpen en de Spaanse Costa Blanca. Ben je voor jezelf of een groep op zoek naar een mooie uitdaging of heb je een vraag neem contact op.


By | 2017-09-18T10:48:20+00:00 juli 6th, 2016|Uncategorized|0 reacties

Laat een reactie achter

2Shares